Man wortking on a computer image

Обука за креативни претприемачи и стартапи

Пријавете се за обука на Неста за креативни претприемачи и стартапи.

Рокот е до 16 октомври!
Shakespeare Lives in schools image

Шекспир во наставата

Преземете бесплатни #ShakespeareLives ресурси за активности во наставата.

Погледнете овде

Добредојдовте во Британски совет во Македонија

Ние ги поврзуваме луѓето со можности за учење и креативни идеи од Обединетото Кралство. Ако сакате да учите или да држите настава по англиски јазик, да полагате испит, да учите во Обединетото Кралство и да дознаете повеќе за работата во уметноста и општеството, ова е местото за вас.