Woman smiling image

Табела за самооценување на јазичните вештини

Дознајте на кое ниво (А1-Ц2) ги знаете јазиците кои што ги користите.

Дознајте сега.

Добредојдовте во Британски совет во Македонија

Ние ги поврзуваме луѓето со можности за учење и креативни идеи од Обединетото Кралство. Ако сакате да учите или да држите настава по англиски јазик, да полагате испит, да учите во Обединетото Кралство и да дознаете повеќе за работата во уметноста и општеството, ова е местото за вас.

Новости

[ИНФОГРАФИК]

Ви нудиме едноставен начин да дознаете кој тест/испит по англиски јазик најдобро одговара на вашите потреби. 

Онлајн курсеви за наставници

Погледнете промо видео за обука за наставници!

English4Employability

Ако си додипломец, пост-дипломец или млад професионалец кој живее во Македонија, зошто да не учествуваш во нашата наградна игра „English4Employability”?