Обединетото Кралство ви нуди светски водечки образовен систем, со квалификации од Обединетото Кралство коишто може навистина да придонесат за вашата кариера.

Дали размислувате да студирате на универзитет, колеџ или училиште со интернат, или да учите англиски во Обединетото Кралство? Ако е така, можностите подолу ви ги нудат најновите информации за курсевите, квалификациите, условите за прием и други корисни информации – за да бидете сигурни дека ќе извлечете најмногу од вашето образование во Обединетото Кралство.

Во овој дел