Супер! Кратко и јасно! – одлична апликација за учење англиски јазик“ - Коментар од Apple App Store

Симни ја нашата бесплатна апликација за англиската граматика и вежбај кога и каде сакаш: дома, во автобус, на пат кон училиште или кон работа. Бесплатната апликација содржи повеќе од 1000 граматички вежби и е наменета да им помогне на сите кои учат англиски.

Бесплатна за: iOS | Android

Споделете на социјални мрежи