Тестирај го познавањето на англискиот и играј против пријателите.

Тркај се со времето и одговори на колку што е можно повеќе прашања од граматика, вокабулар и спелување во рок од 60 секунди.  Оваа забавна, временски ограничена апликација ја води експертот Johnny Grammar и нуди прашања од почетно до напредно ниво на повеќе теми, како храна, ресторани и хоби. Играчите може да напредуваат и да добиваат беџови како награди, а може да играат и против други играчи од цел свет. 

ЗАБАВНАТА АПЛИКАЦИЈА ЌЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА:

  • ги разгледаш најчестите грешки кои се јавуваат во спелувањето, граматиката и вокабуларот
  •  го истестираш и да го зголемиш постоечкиот вокабулар
  • ја задржиш мотивацијата предизвикувајќи ги твоите пријатели да го срушат твојот рекорд.

"Супер е. Ми претставува предизвик. Одлична е за учење и супер забавна."

Дополнителни страници

Споделете на социјални мрежи