Нашата Playtime апликација за деца има анимирани песни, приказни и игри кои се дизајнирани од стручњаци за учење јазик во Британски совет. Преземете ги сите видеа за да може да ги гледате кога сакате, дури и без интернет пристап.

Како родител, може да го следите напредокот кој го прави вашето дете со апликацијата во посебен дел за родители. Апликацијата има бесплатна содржина, и по желба, родителите може да купат дополнителни приказни и песнички.

Дополнителни страници

Споделете на социјални мрежи