Date
Понеделник 24 февруари 2020 до Понеделник 23 Март 2020

Познавањето на англискиот јазик е од клучно значење ако сакате да напредувате во денешната брзорастечка глобална економија. Бидејќи знаеме дека користењето на англискиот јазик на работното место се разликува од општиот, разговорен англиски јазик, овој бесплатен курс е креиран токму имајќи ја предвид вашата работа. 

Овој бесплатен курс е совршен за луѓе кои учат англиски јазик и кои се заинтересирани за развивање на вештините на зборување англиски јазик што би им помогнало да најдат подобра работа. Исто така, соодветен е за млади професионалци на почетокот од кариерата коишто сакаат да ги подобрат своите јазични вештини. 

Споделете на социјални мрежи