Date
Понеделник 23 Март 2020 до Понеделник 20 Април 2020

Овој бесплатен интернет курс е наменет за наставници по англиски јазик низ целиот свет. Ќе ви помогне да ги развиете вештините и практичното искуството потребни за ваш континуиран професионален развој. 

Курсот е направен врз основа на повеќегодишното искуство што Британски совет го има во обучување и развој на наставници низ целиот свет. Корисен е за наставници по англиски кои работат во основно, средно и високо образование. 

Споделете на социјални мрежи