Date
Понеделник 22 февруари 2016 до Понеделник 04 Април 2016
Локација
Онлајн курс

Зборувај англиски со поголема самодоверба – ќе ти помогнеме со нашиот бесплатен онлајн курс „Истражи го англискиот: Јазик и култура“

На првите два онлајн курсеви учествуваа скоро 250.000 учесници од 200 земји. Заради огромниот интерес го организираме повторно, но и со цел да ви овозможиме да бидете дел од еден од најавтентичните курсеви чиј фокус е користење на англискиот јазик во секојдневни ситуации.

Базиран на содржини за учење на англискиот јазик, подготвени од Британски совет, ви даваме можност онлајн:

  • да ги вежбате вештините
  • да комуницирате со учесници од разни земји
  • да го подобрите англискиот и
  • да дознаете повеќе за Британската култура.

Нашиот курс „Истражи го англискиот: Јазик и култура“ изобилува со разни содржини и трае шест седмици. Се вклучувате само два часа неделно, во време кое вам ви одговара.