Date
Понеделник 18 ноември 2019 до Недела 08 Декември 2019

Нашите четири „Разбирање на IELTS“ курсеви ќе ви дадат целосни насоки за сѐ што сакате да знаете додека се подготвувате за IELTS тестот. 

Секој курс трае три недели и ве води низ една од четирите фази на IELTS тестот – читање, пишување, зборување и слушање. Во секоја фаза добивате совет од нашиот видео ментор и тимот на искусни IELTS едукатори. Исто така, од вас ќе се бара и да споделите ваши искуства, совети и мислења со другите ученици. 

Споделете на социјални мрежи