Date
Понеделник 19 Октомври 2020 до Понеделник 09 ноември 2020

Дознајте што треба да знаете за делот зборување на тестот ИЕЛТС и научете техники за подобрување на резултатот.

Овој курс се фокусира на делот зборување. Преку него ќе можете  детално да ги разгледате трите делови од тестот и ќе ги препознаете четирите критериуми што се користат за оценка на делот зборување. Советите ќе ви помогнат да го подобрите вашиот говор на англиски јазик и да изградите техники кои ќе ви помогнат да постигнете добри резултати. Преку вежби, ќе изградите самодоверба и ќе се чувствувате целосно подготвени за денот на тестот.

Споделете на социјални мрежи