Date
Понеделник 16 ноември 2020 до Понеделник 14 Декември 2020

На овој курс, ќе научите за принципите на оценувањето на познавање на јазик. Курсот ќе ви помогне со совети за различните видови тестови и како можете да ги примените при оценување на јазичните вештини во училницата.

Под водство на искусни стручњаци за развој на тестови и меѓународни експерти за оценување, ќе истражите практични начини за оценка на јазичното знаење и различните јазични вештини. Ова ќе ви овозможи да издвоите соодветни алатки за оценување што ќе ги користите во вашата училница.

Споделете на социјални мрежи