Date
Недела 11 Октомври 2015 - 00.00
Локација
Рок за пријавување

Овој бесплатен онлајн курс е наменет за наставници по англиски јазик ширум светот. Ќе ви помогне во осознавање на нови практики и во вашето стручно усовршување.

Курсот ви нуди:

  • Различни стручни примери за наставнци
  • Кратки интервјуа со искусни наставници
  • Ваши лични ментори, Сузан и Клер 
  • Споделување на сопствените искуства

Бесплатниот курс „Стручни практики за предавање на англиски јазик“ трае шест седмици. Од пријавените наставници се очекува да работат околу два часа неделно.   

Курсот е корисен за наставници кој предаваат во основно, средно и високо образование.

Пријавете се на нашиот бесплатен онлајн курс за наставници до 11 октомври.

Споделете на социјални мрежи