Доколку планирате да го полагате тестот ИЕЛТС и сакате да вежбате кога и каде Ви одговара, а притоа да користите квалитетни материјали за учење, симнете ги нашите бесплатни апликации за подготовка за ИЕЛТС. 

IELTS PREP APP

Иако се фокусира на деловите Слушање и Говорење од тестот, апликацијата ќе Ви помогне да го проширите речникот, да вежбате граматика и да разберете што треба да правите кога ќе го полагате тестот. Ќе може да го тестирате Вашето знаење со граматички вежби, со тестови за Слушање и Говорење и со гледање видеа од интервјуа за делот Говорење од ИЕЛТС. 

Нашата апликација за подготовка за ИЕЛТС го следи Вашиот напредок и ги објаснува критериумите за оценување на ИЕЛТС за да знаете дали сте подготвени да го положите тестот со потребниот резултат. 

Превземете: iOS | Android

IELTS WORD POWER

Со повеќе од 100 прашања за да го тестирате вокабуларот, оваа апликација Ви помага да го подобрите англискиот и да се подготвите за ИЕЛТС. Ќе може да одговарате на прашања во 11 различни категории, како наука и технологија и работа и бизнис. 

Превземете: iOS | Android

IELTS 1001 WAYS

1001 начин е забавна и едукативна мобилна апликација што Ви овозможува да учите англиски акценти од целиот свет. Треба само да гледате видео од лице што зборува и да погодите од каде е лицето. Тестирајте си ги вештините за слушање и станете експерт за акценти!

 

Ако сакате да бидете дел од апликацијата, снимете видео од 5 секунди како изговарате: „There are 1001 ways to speak English“ и видеото ќе биде додадено!

Превземете: iOS | Android