Каде можете да полагате ИЕЛТС во С. Македонија?

Имаме избор на повеќе датуми за полагање во нашиот тест центар во Скопје. Може да одберете да полагате ИЕЛТС на хартија или на компјутер. Како и да одберете, потребно е да дојдете во нашиот тест центар за да полагате. Дознајте повеќе.

Тест центар каде може да полагате ИЕЛТС на хартија

Skopje

Тест центар каде може да полагате ИЕЛТС на компјутер

Skopje

Сакате да работите, студирате или да живеете во Обединетото Кралство?

Ако ви е потребна виза за студирање или работа во Обединетото Кралство, во некои случаи може да ви треба ИЕЛТС за Виза или Емиграција (UKVI) или ИЕЛТС Life Skills.

Најдете датум за полагање

Тест Цена Датум
ИЕЛТС Академска
верзија (на хартија
или на компјутер)
12 300 мкд Видете датуми
ИЕЛТС Општа
верзија (на хартија
или на компјутер)
12 300 мкд Видете датуми
ИЕЛТС Академска
верзија за виза во
Велика Британија (UKVI)
13 700 мкд Видете датуми
ИЕЛТС Општа
верзија за виза во
Велика Британија (UKVI)
13 700 мкд Видете датуми
ИЕЛТС Life Skills
(A1 или B1)
10 200 мкд Видете датуми

Што е вклучено во цената? По уплатата добивате пристап до материјали за вежбање, бесплатни тестови за подготовка и многу повеќе.

Распоред на денот на тестот

Деловите Слушање, читање и пишување се полагаат во ист ден без пауза. Поради пандемијата, тестот може да биде наутро или попладне. Кандидатите полагаат на дистанца, според протоколите. Сесиите наутро обично се одвиваат од 9-12 часот, а попладне од 13-16 часот.

Одберете кога да полагате усно

Можете да го одберете терминот за усно без разлика дали полагате ИЕЛТС на хартија или на компјутер. Ако има промена во времето, ние ќе ве известиме по мејл или телефон.

Select an IELTS test right for you

Select a location below

Skopje

Локација: Британски совет во Македонија, MK MK, Булевар Гоце Делчев 6, Скопје 1000

Датум за полагање Test detail Рок за пријавување Регистрирајте се
27/10/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
23/10/2021 Регистрирајте се веднаш
27/10/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
23/10/2021 Регистрирајте се веднаш
02/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
29/10/2021 Регистрирајте се веднаш
02/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
29/10/2021 Регистрирајте се веднаш
11/11/2021 IELTS Academic
Paper-based
31/10/2021 Регистрирајте се веднаш
11/11/2021 IELTS General Training
Paper-based
31/10/2021 Регистрирајте се веднаш
18/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
14/11/2021 Регистрирајте се веднаш
18/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
14/11/2021 Регистрирајте се веднаш
24/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
20/11/2021 Регистрирајте се веднаш
24/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
20/11/2021 Регистрирајте се веднаш
15/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
11/12/2021 Регистрирајте се веднаш
15/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
11/12/2021 Регистрирајте се веднаш
22/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
18/12/2021 Регистрирајте се веднаш
22/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
18/12/2021 Регистрирајте се веднаш
12/01/2022 IELTS General Training
Computer-delivered
08/01/2022 Регистрирајте се веднаш
09/02/2022 IELTS General Training
Computer-delivered
05/02/2022 Регистрирајте се веднаш
16/03/2022 IELTS Academic
Computer-delivered
12/03/2022 Регистрирајте се веднаш
16/03/2022 IELTS General Training
Computer-delivered
12/03/2022 Регистрирајте се веднаш