Подгответе се за тестот ИЕЛТС преку голем број на бесплатни ресурси од Британскиот совет. Подолу ќе најдете видеа и онлајн лекции, како и книги за подготовка, курсеви лице-в-лице, семинари и работилници. Изберете ги материјалите за подготовка што ви одговараат и започнете да се подготвувате за тестот ИЕЛТС денес.

Подготвителни материјали и курсеви за ИЕЛТС

Бесплатни тестови за вежбање за ИЕЛТС

Искористете ги нашите бесплатни тестови за вежбање за да го добиете резултатот од ИЕЛТС што ви е потребен. Ако сакате да вежбате офлајн, преземете ги тестовите, празните листови за одговори, записниците и одговорите од воведните страници.

Бесплатен тест за запознавање ИЕЛТС којшто се полага на компјутер

ИЕЛТС којшто се полага на компјутер е нов начин на полагање на ИЕЛТС тестот.Тој ви овозможува да ги полагате деловите Читање, Слушање и Пишување на компјутер, додека делот Зборување останува да се полага во директен контакт со обучен ИЕЛТС тестирач.

Споделете на социјални мрежи