Доколку сакате да полагате ИЕЛТС и ви треба помош при  подготовка, ние можеме да ви помогнеме. Регистрирајте се за бесплатниот вебинар „Успех во ИЕЛТС“ за да дознаете што да очекувате за време на испитот. Вебинарот ќе биде на англиски јазик и ќе трае околу 90 минути. Ќе имате шанса да комуницирате со ИЕЛТС инструктор и да поставите прашања. Во случај да се пријавите, но не можете да присуствувате, ќе ви пратиме линк до снимката на вебинарот.

КАКО ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ?

Ви препорачуваме да се пријавите што е можно порано, бидејќи бројот на учесници е ограничен и местата ќe бидат распределени по принципот кој прв се пријави местото е негово. 

Откако ќе се пријавите, ќе ви испратиме емаил со детални упатства за тоа како да се најавите и да пристапите на вебинарот.

Еден ден пред вебинарот ќе ви испратиме потсетување. Ако имате било какви дополнителни прашања за ИЕЛТС испитот или вебинарот, слободно контактирајте не.

ПРЕТСТОЈНИ ВЕБИНАРИ

ДАТУМ

ТЕМА

25 февруари 2020 | 13.30 Success in IELTS