Study in the UK with IELTS
Study in the UK with IELTS image

Дали сакате да учите во Обединетото Кралство? ИЕЛТС може да ви помогне да стигнете дотаму.

Над 600 универзитети и високообразовни установи во Обединетото Кралство го прифаќаат ИЕЛТС како доказ за познавање на англискиот јазик. ИЕЛТС тестот дава точна проценка на вашата способност да разбирате, читате, пишувате и зборувате на англиски јазик. 

Дознајте повеќе за тоа кој го прифаќа ИЕЛТС во Обединетото Кралство.

Споделете на социјални мрежи