Students studying for IELTS

Имаме повеќе од 80 години искуство со предавање и со тестирање на англискиот јазик ширум светот. На луѓе од повеќе од 140 земји сме им помогнале да стекнат способности за англискиот јазик што би им отвориле многу шанси во животот. За тоа е потребно многу искуство, и доколку полагате тест за познавање на англискиот јазик, бидете сигурни дека добро ќе се грижиме за вас. 

ИЕЛТС е најшироко прифатен тест за тестирање на англискиот јазик што вклучува тестирање на вашите комуникациски способности преку тестот по зборување лице в лице.  

Ова се само неколку причини зашто милиони луѓе го полагаат ИЕЛТС со Британскиот совет: 

  • Стручна поддршка: од видеоматеријали и книги,до онлајн интерактивни курсеви. Ќе имате пристап до најдобрите подготвителни материјали кои ќе ви помогнат да поминете добро на тестот.
  • Бесплатни ресурси: Пат до ИЕЛТС е популарен онлајн подготвителен курс на Британски совет. Кога ќе се пријавите за тестот ИЕЛТС, добивате пристап до 30 часови бесплатна обука.
  • Погодни датуми и локации: имаме повеќе од 500 локации за тестирање во повеќе од 100 земји. Тоа значи дека имате голем избор за тоа каде и кога да го полагате тестот.

  • Лесна регистрација: Можете да се пријавите за тестот ИЕЛТС онлајн и да ја искористите предноста за флексибилни можности за плаќање во евра.

  • Брзи резултати: Ќе имате можност да ги видите вашите резултати онлајн во рок од само 13 дена од датумот на полагање.

See also