Fashion blogs to admire image
Fashion blogs to admire image

Мислевме дека ќе ви се допадне идејата за блогови и веб страници за мода кои ќе ве инспирираат, сите избрани за вас и прикажани на едно место. 

Доколку знаете други блогови и веб страници за мода од кои црпите инспирација, ве молиме споделете ги на Фејсбук, Tвитер со #моденблог или со порака за да го збогатиме списокот со нив на задоволство на сите читателите.

Модни блогови за инспирација од Велика Британија

Погледнете го овој избор на фантастични блогови на многу креативни зависници од модата:

Модни фотографи од Велика Британија кои инспирираат

Работата на модните фотографи е клучна во презентацијата и промоцијата на модните трендови:

Модни настани во Велика Британија кои инспирираат

Проверете ги овие врвни модни настани, и зошто да не испланирате посета на некој од нив во вашите календари:

Модни блогови за инспирација од Северна Македонија

Споделуваме и локален талент кој постои кај нас - проверете ги овие одлични модни блогови:

Интернер страници за инспирација

Ако се уште сте жедни за нови модни вести и трендови, зошто не ги проверите овие страници од време на време?

Активности за мода во Британски совет

На крај (но не и најмалку важно), погледнете што работи Британски совет на полето на модата последниве години:

 

За повеќе новости, посетете го нашиот моден блог

Споделете на социјални мрежи