Нашата работа во музиката е претставена преку „Selector“, наша наградувана радио емисија кој опфаќа различни стилови на музика од инди, дабстеп, фолк, соул, електронска музика и сè друго. Емисијата пренесува интервјуа, миксови и ексклузивни студиски сесии со некои од највозбудливите изведувачи во Обединетото Кралство, и се емитува во повеќе од четириесет земји. Диџејот и презентер Goldierocks  ни ја доближува генијалноста и разновидноста на британската музика, промовирајќи звуци, таленти и музичка култура од модерна Велика Британија на публиката од Западен Балкан.

Во овој дел