На оваа страница ќе можете да дознаете повеќе информации и да се пријавите за претстојните работилници на ЛYKC, како дел од програмата „Идни екологии“. Работилниците ќе се одржат онлајн во периодот од 28 јануари до 11 февруари 2021 година. Нашите говорници ќе опфатат низа теми, од основната врска помеѓу луѓето и самиот екосистем до создавање уметнички проекти и интердисциплинарни настани што развиваат етичка и имагинативна врска преку границите на видовите.

Учеството е бесплатно, сè што треба да направите е да се пријавите и да уживате!

Споделете на социјални мрежи