Што значи да се изгради гејмерска заедница и платформа од нула и кои се предизвиците со кои се соочуваме во 2020 година?

„PlayUK“ со задоволство ви ја претставува Стефани Ајџома, основач на една од водечките платформи за гејмерство и забава во Обединетото кралство - NNESAGA. Стефани има мисија да создаде безбеден простор за гејмерите, како и да овозможи гејмерството, разноликоста и застапеноста да бидат и понатаму приоритет. NNESAGA опфаќа гејмерство, аниме, стрипови и телевизија/филмови и во текот на последниве 5 години има воспоставено соработка со врвни гејмерски брендови, пружајќи им еднакви можности и на оние кои не се доволно застапени. NNESAGA е домаќин на бројни гејмерски настани и работилници кои ги зближуваат членовите на заедницата.  
Стефани ќе зборува за почетоците на брендот и заедницата NNESAGA, како и за предизвиците и можностите со кои се соочува NNESAGA во 2020 година. 

 

Говорник

Стефани Ајџома е основач на една од водечките платформи за гејмерство и забава во Обединетото кралство - NNESAGA. Нејзината мисија е да создаде безбеден простор за гејмерите, како и да овозможи гејмерството, разноликоста и застапеноста да бидат и понатаму приоритет. NNESAGA опфаќа гејмерство, аниме, стрипови и телевизија/филмови и во текот на последниве 5 години има воспоставено соработка со врвни гејмерски брендови, пружајќи им еднакви можности и на оние кои не се доволно застапени. NNESAGA е домаќин на бројни гејмерски настани и работилници кои ги зближуваат членовите на заедницата.

Споделете на социјални мрежи