PlayUK 2020 сега е дигитален настан кој може да се посети и ужива онлајн.

Подготвивме различни работи за сите заинтересирани во индустријата за игри за повеќе да истражуваат и да научат од професионалци од Велика Британија. 

Придружете ни се и на нашиот најнов PlayUK 20/21!

Откријте за што станува збор:

Споделете на социјални мрежи