Придружете ни се на професионален разговор со Омар Кан и дознајте повеќе за улогата на композиторот во создавањето на видео игри.

ОМАР КАН | ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР

Со повеќе од 20 години искуство во аудио и музичката продукција, во 2015 година Омар го основаше судиото „No Code“ со деловниот партнер Јон. Како директор за аудио кој стои зад наградите на БАФТА за „Stories Untold“ и „Observation“, Омар специјализира дизајн на звук и музичка продукција. Омар разви сопствен стил кој комбинира сложени музички ситуации и крешченда кои ги поддржуваат видео насловите на кои работи.

Доживејте аудио искуство за игра закитена со наградата БАФТА:

Споделете на социјални мрежи