Овде може да дознаете повеќе за документарецот „Во најдобриот можен вкус“, да се запознаете со Грејсон Пери, да научите повеќе за уметничките дела кои се дел од „Суетата на малите разлики“ и да ги откриете делата кои беа инспирација за изложбата и документарната серија која го следи креативниот процес на уметникот.

Во овој дел