Webinar 1

Како дел од програмата „Училишта на 21 век“, организиравме серија вебинари за да им помогнеме на родителите подобро да разберат на какви вештини ги учиме нивните деца во нашата програма и воедно им дадовме на наставниците нови идеи за тоа како успешно да ги реализираат овие вештини на нивните часови. Овде може да видите снимки од сите вебинари и презентации од страна на нашите говорници. 

Снимки од претходните вебинари

Споделете на социјални мрежи