Со Vocational Education Exchange се обидуваме да го создадеме најдоброто списание за вас. За да го направиме тоа, сакаме подобро да ве запознаеме и да дознаеме што сакате од нашето списание. 

Би ви биле исклучително благодарни ако одвоите неколку минути од вашето време да ја пополните нашата анкета. Ќе учествувате во наградната игра и може да освоите ваучери од Амазон од 50 фунти.

Ако ве извлечат ќе добиете код за е-ваучер на Амазон во вредност од 50 фунти што може да ги потрошите како сакате.

Пополнете ја анкетата сега.