Создаден од Универзитетот во Саутемптон и Британски совет, овој курс минатата година го полагале 120 000 луѓе ширум светот.

96% од минатогодишните учесници би го препорачале овој курс.

Придружете се на курсот за да ги разберете клучните концепти за ефикасно учење и подучување јазици. Ќе се запознаете со најновите идеи, истражувања и практики за учење и подучување. 

Курсот се одржува електронски, така што можете да пристапите било кога и од било каде. Времетраењето на курсот е отприлика 3 часа неделно, во период од 4 недели.

Курсот почнува на 19 октомври (можете да се приклучите на курсот иако е веќе започнат), а ќе заврши на 15 ноември.

За кого е намнет курсот?

Курсот е наменет за дипломци заинтересирани за развој и подучување на јазикот. Ќе ви даде увид во полето на постдипломски студии во полето на предавање англиски јазик. Не е потр5ебно претходно познавање за да учествувате на курсот. Добредојдени се сите заинтересирани да дознаат повеќе за учење и подучување на јазикот. 

 

Учествувајте на курсот и добијте стипендија за студирање постдипломски студии за предавање англиски

Учеството на нашиот бесплатен интернет курс ќе ви даде увид како би изгледало студирањето онлајн. Можете да се квалификувате за аплицирање за стипендија која покрива дел од трошоците за нашата онлајн програма за постдипломски студии за предавање англиски. Дознајте повеќе за програмата за постдипломски студии на Универзитетот во Саутемптон и Британски совет.

Добијте сертификат за учество на курсот

Можете да купите персонализиран, дигитален и испечатен сертификат како потврда дека сте го посетувале курсот. Дознајте како да купите сертификат за учество.

Споделете на социјални мрежи