Англиски јазик, комуникациски вештини и решенија за проценка за бизниси, влади и образовни институции.

Зајакнување на организациите со тоа што ќе ги зголемат комуникациските вештини за успех

 Имаме неспоредливо искуство од над 80 години партнерства со корпоративни, владини и образовни организации во повеќе од 80 земји со развивање на вештините за англиски јазик и комуникациските вештини.

Ги користиме нашата експертиза и искуство за да создадеме скалабилни, ангажирани, влијателни решенија за интернет-учење за студенти и професионалци во сите улоги, индустрии и фази во кариерата. Нашите курсеви се достапни во широк опсег на цени за да одговараат на различни буџети.

Обезбедуваме успех и ги отстрануваме проблемите со дизајнот и имплементацијата на курсевите за обука со поддршка на учењето и развојот, на вработените и на деловните менаџери преку нашиот процес во четири чекори.

Чекор 1 – Консултација: Ги идентификуваме недостатоците во вештините и целите за учење во вашата организација.

Чекор 2 – Дизајн: Ние нудиме скалабилни, приспособени интернет-решенија со персонализирана содржина и интегрирана проценка.

Чекор 3 – Испорака: Нашите искусни обучувачи ги ангажираат вашите тимови преку интернет и развиваат релевантни, преносливи вештини за да овозможат напредок на вашите вработени.

Чекор 4 – Евалуација: Ние го следиме и известуваме за напредокот, известуваме за враќањето на инвестицијата и ви помагаме да го пренесете успехот со засегнатите страни.

Закажете бесплатна консултација

Направете си своја приспособена програма

Наши решенија за обука за англиски јазик и професионални комуникациски вештини

Придружете се на повеќе од 80 милиони ученици ширум светот за да видите практични резултати и промени во однесувањето на работното место. Нашите интернет-програми вклучуваат:

  • насочен, релевантен развој на вештини на работното место
  • алатки за следење на влијанието на тренингот и враќањето на инвестицијата.

Интернет-пакет за обука

Едношалтерско решение за развој на англиски и професионални комуникациски вештини. Контролните табли и насочените повратни информации ви помагаат да го пријавите влијанието на обуката и враќањето на инвестицијата. Курсевите се организирани за да ги задоволат вашите потреби од:

  • Самоучење: Практично, скалабилно, достапно водено учење за зајакнување на социјалните или работните вештини на англиски јазик кога и каде што им одговара на учениците
  • Англиски јазик на работното место: Скалабилно, рентабилно комбинирано учење, комбинирање на флексибилно самостојно учење со интерактивност и повратни информации на сесии предводени од обучувач
  • Социјален англиски: Ангажирано, интерактивно работно место предводено од обучувачи и програми за социјален англиски јазик, со врвни активности и проценки за интернет-учење
  • Професионални комуникациски вештини: Целен, влијателен, говорен и писмен развој на комуникациски вештини на работното место
  • Обучувач за IELTS: Фокусирана подготовка за испитот IELTS за да им помогнете на вашите кандидати да ја добијат обуката, за да им помогнете на вашиот тим и на студентите да го добијат резултатот што им треба со нас, сокреаторите на тестот IELTS.
  • Проценка: Глобално признати испити, проценки и акредитиви кои поставуваат стандарди за репер, го следат напредокот и го истакнуваат достигнувањето. Тие ќе ви овозможат да регрутирате таленти, да ги мерите вештините и да го измерите напредокот, како и да ги поддржите студентите да добијат прием во институции ширум светот.

Дополнителни страници

Споделете на социјални мрежи