Личен пристап - кога ви треба

Усовршете ги своите вештини за англиски јазик на забавен и интерактивен начин со помош на нашата одлична услуга со личен тутор, организирана околу вашите потреби. Што и да сакате да постигнете со учењето на англиски јазик, нашите тутори ќе ви помогнат да успеете со тоа што ќе бидат ваши советници, тренери и водачи.

Што е Englishscore Tutors?

Englishscore Tutors е лична услуга за туторство која нуди 30-минутни лични онлајн настава со одобрени наставници од Британскиот совет. Без разлика дали учите англиски јазик за вашата кариера, личен развој или за да патувате, Englishscore Tutors е удобен начин за развивање на потребните вештини.

Нашите високо квалификувани воспитувачи ќе развијат план за учење со вас фокусиран на постигнување на вашите цели, а како ментори ќе утврдат темпо и пристап што се соодветни за вас. Сесиите се разговорни и дизајнирани да ви овозможат да зборувате самоуверено.

Персонализирано, флексибилно учење

Нашите лични сесии се целосно усогласени на вашите потреби; изберете тема или вештина што сакате да ја подобрите или изберете дел од планот за учење. Ако не сте сигурни, можете да добиете стручни препораки од вашиот учител. По секоја лекција, вашиот учител ќе ви даде детални повратни информации за тоа како зборувате на англиски.

Нашите воспитувачи се достапни 24/7 - вклучувајќи ги и викендите и празниците - за да можете да планирате лекции во време кое одговара за вас.

Започнете

Не е потребно преземање на вашиот уред. Сè што ви треба е компјутер, Гугл хром, веб камера, микрофон и интернет врска.

По првата лекција ќе добиете пристап до целосен персонализиран план за учење, вклучувајќи граматика и теми за зборување, за работа со вашиот тутор. Можете да резервирате дополнителни 30-минутни сесии со вашиот тутор во групи од 3, 10 или 20 сесии.

Учете од најдобрите

Нашите тутори се особено искусни за англиските јазични вештини кои се потребни за успех. Секој тутор е квалификуван наставник кој работел во професионална средина со искуство во различни сектори, вклучувајќи банкарство, маркетинг, продажба, човечки ресурси и многу други.

Нашите тутори може да ги запознаете преку нивните кратки видеопрезентации за да дознаете за нивното професионално искуство, образование и говорен нагласок.

Нашиот систем ви помага да останете на добар пат, да го следите вашиот напредок и да ги постигнете вашите цели.

Споделете на социјални мрежи