Бесплатен онлајн тест за англиски

 Решете го нашиот бесплатен тест по англиски за да дознаете на кое ниво сте и да најдете соодветни материјали за учење. 

Тестот е составен од 25 прашања – внимателно прочитајте го секое и размислете пред да одговорите. По секое прашање ќе треба да наведете колку сте сигурни во одговорот. 

Откако ќе го завршите тестот ќе дознаете кое е Вашето приближно ниво на англиски. Потоа може да побарате соодветна содржина на нашиот вебсајт LearnEnglish според ниво или тема.  

*Овој тест е наменет само за лична употреба. Ако сакате да полагате формален тест по англиски, тогаш посетете го делот Exams на нашиот вебсајт.

Споделете на социјални мрежи