Онлајн курс по англиски јазик: Придружете се на глобалната онлајн училница на Британскиот совет.

Ние Ви помагаме да стекнете доверба и да ги подобрите Вашето говорење, пишување, слушање и читање. Претплатете се сега.Без разлика дали барате приватен час или час во мала група, со нашите наставници од Британскиот совет, ќе ги постигнете своите цели на англиски јазик. Часовите се достапни 24 часа на ден, 7 дена неделно.

Нашите онлајн часови ги следат истите високи стандарди по кои е познат Британскиот совет, овозможувајќи Ви да го развиете Вашето познавање англиски јазик од удобноста на Вашиот дом.

Прилагодете го Вашиот распоред и изберете часови врз основа на Вашите цели и интереси.

  • Може да учите во мали групи или да посетувате приватни часови еден-на-еден за да добиете дополнителна помош и внимание.
  • Неограничен пристап до врвни материјали за учење и активности.
  • Добијте сертификат за постигнување на Британскиот совет.
  • Пристап до вебинари за граматика предводени од наставници (Во живо 25 минути).

 

Што ќе научите на Вашиот онлајн курс

Со Англиски онлајн, можете да ги поставите Вашите цели за учење и да избирате од различни теми за часови, од англиски за работа до секојдневен англиски, за да ги подобрите граматиката, зборувањето, изговорот и многу повеќе.

  • Деловен англиски јазик: Развијте ја Вашата кариера со учење како да комуницирате на англиски јазик на работното место.
  • Општи часови по англиски јазик: Добијте солидна основа во вештините за зборување, слушање, читање и пишување.
  • Социјален англиски јазик: Научете како да комуницирате со другите во социјални ситуации, кога патувате и како да комуницирате со луѓе во различни ситуации на секојдневниот јазик.

Пријавете се сега за да добиете два бесплатни пробни групни часови или еден приватен час!

Создадете распоред за учење што е флексибилен и одговара на Вашиот буџет и начин на живот. Изберете план за претплата и започнете денес.

Сребрен (Silver) Златен (Gold) Платинест (Platinum)
5 лекции месечно 10 лекции месечно 15 лекции месечно
55 минути онлајн лекции 55 минути онлајн лекции 55 минути онлајн лекции
100% онлајн учење на десктоп или таблет 100% онлајн учење на десктоп или таблет 100% онлајн учење на десктоп или таблет
Претплатете се денес Претплатете се денес со бесплатен пробен период Претплатете се денес со бесплатен пробен период

Без разлика дали сте почетник или напреден ученик, нашите курсеви по англиски јазик се дизајнирани за сите нивоа. Ако не сте сигурни за Вашето моментално ниво, не грижете се - можете да полагате бесплатен тест за ниво со Англиски онлајн.

Дополнителни страници

Споделете на социјални мрежи