Вашиот утрешен успех започнува денес

Само минатата година над два милиона  луѓе полагаа испити преку Британскиот совет. Во повеќе од 90 земји во светот нудиме широк спектар испити: од тестови по англиски јазик за училишта, па сѐ до училишни и деловни квалификации. Поврзуваме луѓе од академската и од деловната средина ширум светот нудејќи  можности за учење и за остварување на идеи.

Во овој дел