English Score

Преземете за Андроид

Преземете за iOS

ЛЕСЕН НАЧИН ДА ГИ ТЕСТИРАТЕ ВАШИТЕ ВЕШТИНИ

Придружeте се на милиони луѓе низ целиот свет и полагајте го тестот EnglishScore за го да го подобрите Вашето знаење и дапостигнете подобрирезултати, за само 40 минути. Можете да го дознаетеВашето ниво, да ги споделите Вашите резултати со пријателите или да купите сертификат. 

ЗОШТО ДА ГО ПОЛАГАТЕ EnglishScore ТЕСТОТ?

EnglishScore е брз и точен тест на англиски јазик што го оценува вашето ниво. Тестот ја проценува вашата стручност по граматика, вокабулар, читање и слушање и може да се искористи за само-подобрување, да го докажетеВашето ниво на работодавачот или да се подготвите за тест, како што е ИЕЛТС.

КАКО ФУНКЦИОНИРА ENGLISHSCORE

  • Бесплатниот тест трае помалку од 40 минути.
  • Резултатот  го добивате веднаш.

ЗА ТЕСТОТ НА ENGLISHSCORE 

Тестот дава процентен резултат за секоја од четирите вештини. Го проценува вашето ниво помеѓу А2 (основно) и Ц1 (Напредно) на ЦЕФР (Заедничка европска референтна рамка за јазиците). 

ПО ЗАВРШУВАЊЕ НА ТЕСТОТ:

  • Вие ќе имате пристап до Вашите резултати
  • Ќе можете да го купите сертификатот за да го споделите Вашето достигнување
  • Ќе имате можност  да го прикачите Вашиот сертификат на LinkedIn или споделете копија со Вашиот работодавач
  • Ќе имате можност да го следите Вашиот напредок додека се подготвувате за испитот
  • Ќе можете да најдете дополнителни курсеви користејќи препораки за прилагодено учење. 

ШТО ДОБИВАТЕ ОД ТЕСТОТ

Ќе имате можност да го купите сертификатот за да го докажете своето ниво на работодавачот.

Врз основа на Вашите резултати, тестот EnglishScore исто така ќе препорача курсеви на британски совет, за да можете дополнително да ги развиете своите вештини за англиски јазик.

Споделете на социјални мрежи