Learn English ©

Mat Wright, British Council Photos

Учете англиски со Британскиот совет

Луѓе од целиот свет учат англиски со Британскиот совет. Дознајте како може да учите англиски со нас во Македонија.

Подолу може да најдете повеќе информации за нашите бесплатни веб-ресурси за учење англиски јазик.

Погледнете

The English Channel: сакајте уметност, учете англиски

Ако сакате уметност и сакате да го подобрите вашиот англиски јазик, тогаш English Channel е за вас. English Channel е веб-страница која ќе ви овозможи да гледате видеа за уметноста на Обединетото Кралство кои вклучуваат дополнителни јазични активности кои ќе ви помогнат да учите англиски јазик.