Почнувајќи од 1-ви јуни работното време ќе биде од 10.00 до 14.00 часот од понеделник до петок.

Адреса

Бул. Гоце Делчев бр. 6, Поштенски фах 562, 1000 Скопје, Македонија.

Контактирајте нè за општи информации:

Електронска пошта

Работно време

Отворено за странки понеделник – петок 10.00 – 14.00
Канцеларија понеделник – петок 09.00 – 17.00

Контактирајте нè за општи информации

Контактирајте нè