Виртуелен саем на универзитети од Велика Британија

Сакате да студирате во Велика Британија? Придружете се на нашиот виртуелен саем за студии „StudyUK“ и запознајте повеќе од 45 универзитети во Велика Британија.

Date
Понеделник 02 ноември 2020 до Петок 11 Декември 2020
Локација
Онлајн настан

Ви текот на годината планираме и организираме динамичен календар од јавни настани. Работиме со различни партнери за да ви го претставиме најдоброто од Обединетото Кралство.

Ако сакате да добивате информации за идните настани може да не следите на фејсбук и твитер.