Falling Sky е храбра филмска игра што се одвива низ пространите пејсажи во американските предградија. Играта ги следи Даниел и неговиот помлад брат Томи кои се обидуваат да ја решат мистеријата на нивната исчезната мајка. Со низа загадочни пораки што ги водат, браќата тргнуваат во опасна потрага по вистината.

Споделете на социјални мрежи