Off Grid е хакерска игра во трето лице, каде што најмоќно оружје се податоците. Off Grid не се занимава со борби, туку со хакерски алатки и снаодливост. Во играта се користи уникатна механика што Ви дозволува да го манипулирате светот и луѓето околу Вас со податоците што тие незнаејќи ги оставаат зад себе. Ова е игра на лукавство, каде што играчот навистина може да ги хакира и манипулира предметите во опкружувањето.

Споделете на социјални мрежи