PHOGS! Ве носи Вас и пријателот во кучешка авантура во динамичен и живописен свет исполнет со загатки што треба да се решат и со чудни суштества на кои им треба помош. Соработувајте и координирајте се кога го користите контролорот за да контролирате по еден крај на кучето, и обидете се да одгледате пикви, да соберете кровци и да ги нахраните гладните црви. PHOGS! е игра со едноставни контроли и смешна атмосфера, што секој може да ја игра со семејството и пријателите. 

Споделете на социјални мрежи