Tengami е мистична авантуристичка игра што се одвива во јапонска книга. Превиткувајте и распоредете го прекрасно изработениот хартиен свет за да решите загатки и да откриете тајни. Ова не е книга, туку игра во книга. Досега немало ништо слично на Tengami. Навлезете директно во светот за да вртите, превиткате и подредите делови од светот за да нурнете подлабоко во мистериозното патување.

Споделете на социјални мрежи