Локална мобилна игра со исклучително едноставни контроли за која треба тимска работа од 3 до 6 лица во исто време. Со тимот ќе си подавате различни работи: состојки, алатки... и бомби? Секој играч има ограничен кујнски простор, така што треба да работите заедно и секој да придонесе во готвењето на некој начин.

Споделете на социјални мрежи