Wounded е страшна хорор игра, во прво лице, која Ве носи чекор поблиску до свет на страв, немир и ужас! Додека напредувате низ стариот и напуштен свет на Wounded, во потрага по ќерката, ги откривате мрачните тајни закопани во ѕидовите и земјата. Сите траги што ќе ги соберете и сите тајни што ќе ги разоткриете Ви помагаат да се движите низ играта и да не паднете во сопствените кошмари.

Споделете на социјални мрежи