Демо, на кое може да се игра, за нежна и прекрасна игра што наскоро ќе ја објави AppleTV. Ава верува дека може да лета. Нурнете во ова возбудливо патување низ прекрасното, но и опасно небо. Движете се меѓу џиновски бомби-балони, летајте со турбо катапулти, скокајте на трамболини и скокнете до облаците. Но не го допирајте подот. 

Споделете на социјални мрежи