Bot Party е игра што ја истражува интимноста преку физичка игра што користи звук. Ботовите имаат проблем – нема како да комуницираат со нивните пријатели. Можете ли да им помогнете? Треба да допрете друг човек што држи бот. Преку Вас ботовите ги користат комуникациските протоколи бот-кожа-кожа-бот за да си испратат шифрирани тајни пораки. Држете се за рака со другите играчи за да почне звучниот бот спектакл!

Споделете на социјални мрежи