Букви не е само бесплатна апликација за учење на фонетика и азбука. Таа е приказна, предизвик, забава, креативност, сложувалка... и се она што е едно дете. Пишувајте букви за да отклучите игри во играта: слатки миленичиња, робот што зборува, градинар –плишано мече... Апликацијата е дизајнирана за деца од 3 до 7 години, со цел да се олесни процесот на учење на буквите од македонската азбука. Апликацијата опфаќа читање, пишување и изговор.

Споделете на социјални мрежи