Поради засилените мерки воведени од владата на Северна Македонија во врска со коронавирусот (Ковид-19), Британскиот совет ќе ги одложи сите тестови до 17 мај 2020 година.

Сакаме да ве информираме дека ќе ја следиме ситуацијата и ќе ве информираме за промените. Доколку сакате можете да не контактирате за да ве додадеме на листата на кандидати, за да добивате информации за следните термини за полагање на тестовите. Се извинуваме за непријатноста, но здравјето на нашите кандидати, клиенти и колеги ни е на прво место.

Ве молиме грижете се за Вашето здравје и следете ги најновите препораки достапни на следниот линк.

Споделете на социјални мрежи