Customer communication survey image

Со цел да ја олесниме вашата комуникација со нас, подготвивме кратка онлајн анкета со која сакаме да дознаеме како сакате да комуницирате со нас и како до сега сте нè контактирале.

За анкетата се потребни пет минути. Одговорите ќе ни помогнат информациите да ви станат достапни на начин на кој најмногу ви одговара.

Споделете на социјални мрежи