Date
Среда 31 Декември 2014 - 00.00 до Среда 07 Јануари 2015 - 00.00
Локација
Skopje

Поради Новогодишните и Бoжиќните празници Британскиот совет ќе биде затворен од 31 декември до 7 јануари 2015. За повеќе информации Ве молиме пратете ни порака на info@britishcouncil.org.mk

Споделете на социјални мрежи